RIVETBOOT

På måndag mina damer och herrar så kommer den efterlängtade leveransen av Fashion by C's succésko rivetboot. 899 SEK


AND THE WINNER IS

Under eventkvällen samlade vi in namnlappar till en tävling. Vinsten var ett par valfria skor ur Cho Cho's sortiment plus ett par valfria skor ur Fashion by C's kollektion.
Den otroligt lyckliga vinnaren är
EMELIE BERGLUND

THE BIG NIGHT IN PICTURES

Releasefesten va underbar. Otroligt mycket människor som kom för att mingla med oss och utforska butiken. En klockren kväll helt enkelt. Har bara någa privata bilder som Linnéa tagit under kvällen, resten kommer upp i veckan som kommer. Tack alla fantastiska personer som kom!

RELEASE

PEOPLE - I MORGON HÄNDER DET. RELEASEMINGEL 18:00-20:00, DO NOT FORGET.
Kommsi och mingla och drick några glas av det goda vi bjuder på.

COPENHAGEN INTERNATIONAL FASHION FAIR

Hade en fullspäckad helg på Köpenhamns Fashion week kantad av skavsår, inköpsmöten, utforskande av härliga montrar och underbara skor.
Jag reste tillsammans med Camilla som är grundare och head designer på Fashion by C.
CIFF som är uppdelad i fyra olika mässor är utspridda runt om i Köpenhamn. Utsikten över Gallery är otroligt maffig, här ställer de mest exklusiva märkerna ut sina kläder och skor.
Snubblade in i en helt underbar monter med fabulösa skor från märket Anniel. Tvivlar på att en sommargarderob kommer kännas helt komplett förrens den innehåller minst tre par av dessa mockasiner.
Inköpsmöte med underbara Kim på LBDK.
Smet in till montern för ett av mina personliga favoritmärken Sixtyseven, hittade en helt amazing vardagssko med silverdetaljer.
Camilla poserar vant på Bella Center
Shoeshibar gör helt fantastiska platåskor...som kommer finnas i butiken i Mars.
Hur makalöst söt är denna monter? Jag vill äta upp den!
Fin utsikt.
I hotellobbyn med all packning.

EXKLUSIV RABATT

Nu gör vi såhär. Den första kunden som kommer in på Cho Cho på Drottninggatan 73B och säger "magiskt" får 50% rabatt på ett par valfria skor.